joi, 15 septembrie 2016

„Am lansat cea mai mare platformă on line de educație financiară din România - FLUENT în FINANȚEˮ, spune Bursa. Așa să fie!

Voi, cei destupați la minte și gata să profitați de noi ocazii, profitați!

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a lansat  platforma online Fluent în Finanțe

Este o „platformă universală pentru investitori” și se ocupă și de mult dorita educație financiară.

Este un hipermarket de informație menită educației investitorilor începători. #fluentinfinante

Aici, cine vrea, găsește cele mai necesare cunoştinţe financiare, ca să se bucure de avantajul de a avea bani deștepți. #fluentinfinante

Fluent în Finanțe este vehiculul (cel mai cuprinzător de pe piață) de informare & educație financiară, care strânge laolaltă cunoștințe despre atât despre bursă, cât și despre fondurile de investiții, mutuale sau nu.

Cum Să Faci Un Leu a fost onorat să contribuie cu un articol din seria CUM CITEȘTI știrile financiare, la platforma. #cumsafaciunleu

Acest blog, al cărui rost este exact acela de suport de training în finanțele personale, s-a aflat într-o companie selectă, contribuind cu conținut la Fluent în Finanțe: Grupul Financiar Banca Transilvania, BCR Pensii, Depozitarul Central, firmele de administrare a investițiilor OTP Asset Management și BCR Pensii, casele de brokeraj Intercapital Invest şi Tradeville.

Arhitectura platformei Fluent în Finanțe este ambițioasă, provocatoare și ispititoare.



Platforma are mai toate atuurile necesare ca să atragă și pe cei indiferenți față de viitorul banilor lor. Cel mai tare atu al platformei este acela că încearcă să stratifice informația pe  grade de accesibilitate.


Meseriași reputați și tineri ai pieței au venit în fața camerei de luat vederi (unul chiar cu celebrul coș al investitorului).

În secțiunea generoasă de e – learning a intrat și tehnologia de training Cum Să Faci un Leu.

O secțiune foarte solidă de testare a cunoștințelor

este vecină cu secțiunea dicționarului.

Mai poți răspunde la invitații precum:
TRANZACȚIONEAZĂ ACUM,

ÎNSCRIE-TE ÎNTR-UN CLUB DE INVESTITORI,

GĂSEȘTE UN BROKER,

CAUTĂ UN FOND DE INVESTIȚII,

GĂSEȘTE UN FOND DE PENSII,

PARTICIPĂ LA UN EVENIMENT de piață,

IA PARTE LA INIȚIATIVELE NOASTRE EDUCATIVE,

CONTACTEAZĂ-NE ACUM.

Producătorii, niște entuziaști de la Bursa de Valori București (BVB), rezumă platforma (statistic) așa:

Peste 100 minute de conținut video educațional
Mai mult de 35.000 de  cuvinte în secțiunea de curs online
150+ termeni financiari în glosar
160+ întrebări de cunoștinte financiare
...si multe altele!

Voi cerceta cu atenție conținutul platformei, și voi spune colegilor de la Bursă ce mă bucură și ce nu. Vă voi spune și vouă când platforma va deveni și mai bună și mai bună.

Acum să-i ascultăm și  pe liderii BVB:

Lucian Anghel, preşedintele BVB, Lucian Anghel:

„Platforma Fluent în Finanțe este locul în care ar trebui să vină orice român care aspiră la independenţă financiară sau la creşterea nivelului de trai, pentru că educaţia financiară aduce şi bunăstare. Încercăm să facem piaţa de capital din România mai accesibilă, iar fiecare român să îşi gestioneze activ avuţia. În acest spaţiu unic unde orice român poate găsi un set complet de informaţii despre piaţa de capital. Sunt clipuri educaţionale, circa 160 de întrebări de cultură financiară, sunt cele mai interesante lucruri pe care studenţii le pot învăţa într-o facultate din România.

Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei:

„Platforma va fi cu siguranţă punctul cel mai important pentru cei care vor să înţeleagă mecanismele pieţei de capital. Acesta este un proiect unic, dar nu singurul în domeniul educaţiei financiare realizat de BVB împreună cu participanţii pieţei. Acest concept a fost preluat din cadrul unui proiect mai mare care vizează trecerea României la statutul de piaţă emergentăˮ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu