miercuri, 3 august 2016

TOPUL AVANSURILOR minime cerute de bănci la creditele ipotecare

Mai vreți casă pe credit (ipotecar)?

Iată mai jos tabelul cu cifrele avansurilor minime cerute de bănci pentru fiecare produs în parte, așa cum a fost realizat de FinZoom.ro.

Creditele ipotecare sunt comparate în mod automat în funcție de Dobânda Anuală Efectivă (DAE).

FinZoom.ro mai livrează și alte informații foarte necesare. Îți spune, de pildă, în cazul creditelor unde avansul este zero, dacă trebuie să garantezi cu un alt imobil (aflat sau nu în proprietatea ta ca solicitant de credit)

Vedeți mai jos detaliile





Nu este chiar un top, căci, așa cum veți vedea, mărimea avansului nu poate fi singurul criteriu de ordonare. (Atenție la precizările de sub tabel!!!)


PRECIZĂRI


Începând cu 2 august 2016, BCR a introdus modificări ale avansului minim cerut pentru creditul Casa Mea, în cazul în care se aduc în garanție imobile situate în anumite localități.  Astfel avansul va fi de:

25% în cazul în care imobilele sunt situate în localitățile: Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare sau București,

35% pentru imobilele situate în alte localități.

BRD cere doar avansul mimim de 15%, dacă prezinți o garanție suplimentară imobilului care face obiectul creditului. Dacă nu:
35% pentru un singur imobil adus în garanție.

Valoarea imobilelor aduse în garantie, potrivit FinZoom.ro:

65%, pentru creditele acordate în lei, a căror valoare este mai mica de 250.000 euro (echivalent in lei);

85%, pentru creditele acordate în lei, a căror valoare este mai mare de 250.000 euro (echivalent in lei).

Mai multe precizări despre condițiile de la Alpha Bank, CEC Bank, Banca Românească și Banca Comercială Feroviară în FinZoom.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu