miercuri, 13 ianuarie 2016

Banking digital: Pe noul portal al BCR îl cheamă EMIL

Noua versiune a website-ului Băncii Comerciale Române (BCR)  - www.bcr.ro, poartă numele EMIL printre angajații BCR.

Banca va fi dorind să inoculeze numele portalului și celor din afară, din moment ce informația ne-a dat-o însuși Marian Ignat, directorul executiv de digital banking din BCR.

Noul portal www.bcr.ro este adaptat pentru toate dispozitivele (telefon, tabletă, desktop) și indică rapid și precis locația sucursalelor și bancomatelor BCR din apropiere prin funcția de geolocalizare din browser, potrivit informațiilor pe care le-am primit acum o jumătate de oră.

Clienții beneficiază acum de posibilitatea de a solicita online produsele băncii prin formularele existente în majoritatea paginilor de produs,  potrivit informațiilor primite de la bancă.





„Am tradus banking-ul pe înțelesul tuturor. Am integrat website-ul dedicat produselor digitale (www.24banking.ro) în noul www.bcr.ro și am creat o secțiune “Help Center” în care încercam să oferim răspunsuri clare celor mai frecvente întrebări primite până acum. De asemenea, clienții pot căuta ceea ce îi interesează folosind direct secțiunea de “Căutare” care funcționează predictiv”, a declarat Cristian Mustață, șef departament strategie digitală, BCR.

Clienții care au internet banking vor plăti, presupun, pentru servicii suplimentare. Probabil că transferurile se vor face doar prin internet banking, ca și până acum.

“ EMIL, așa cum îi spunem noi noului website BCR, nu este doar un simplu site, este angajamentul nostru față de client de a schimba imaginea și abordarea BCR în mediul online”, a declarat Marian Ignat, director executiv digital banking, BCR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu